De zomer is nu echt goed begonnen en voor mijn chocolade heb ik de zonnestralen juist niet nodig. Maar als ondernemer kan ik daar natuurlijk een beetje op inspringen door mijn assortiment uit te breiden met zomers gebak, taarten met vers fruit en eigen gemaakte roomboterkoeken.

Nu de chocolade een beetje op de rit staat heb ik wat meer tijd over om te kijken of ik mijn assortiment kan uitbreiden met taarten. Aangezien daar toch vraag naar is ben ik nu met een paar soorten begonnen. U als klant kan de taart een dag van tevoren bestellen en dan wordt hij ’s ochtends vers voor u gemaakt. Mooier kan bijna niet. In overleg is er veel mogelijk, de smaak van de taart, wel of geen fruit, met of zonder opschrift etc.

 

Deze waren voor een taartenbuffet.

Mocht u een vraag hebben over kindertaarten? ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Nu met dit warme weer is het wat moeilijker om de chocolade koel te houden. Normaal hoort chocolade niet in de koelkast maar bij een graad of 27/28 zou ik het er nu wel inleggen(Let wel op met sterk gekruid vlees of andere produkten, chocola kan deze smaken aannemen.) En mocht u dit risico niet willen nemen dan kunt u vanaf nu ook bij ons terecht voor ouderwets lekkere roomboter sprits, walnuts(boterkoek met walnoten en karamel) allemaal geproduceerd in eigen atelier. In de loop van de tijd wordt dit assortiment verder uitgebreid. Bent u nieuwsgierig kom dan gerust een kijkje nemen.