Inmiddels is het al weer een jaar geleden dat we onze deuren voor publiek opende.

“De tijd vliegt”, aan het woord is eigenaar Lidy Lentelink “september vorig jaar vierde we de officiële opening van mijn eigen winkel in de historische Walstraat en inmiddels hebben we alle seizoenen, met bijbehorend assortiment meegemaakt. Steeds meer mensen weten ons te vinden voor de allerlekkerste chocoladeproducten en tegenwoordig ook banket”.

De winkel wordt regelmatig aan het seizoen en/of evenementen aangepast en u kunt vanuit de winkel door een glazen wand zien hoe alle heerlijkheden worden vervaardigd in het chocolade atelier, kortom er is altijd iets leuks te zien. “… en doen” vult Lidy lachend aan “Regelmatig ontvangen we gasten om hen de basis van het bonbons maken bij te brengen tijdens onze workshops, ook voor kinderen is dit mogelijk”.

Kom gerust langs, ook voor uw ‘maatwerk’-vragen.