Sinterklaas en Kerst zijn weer voorbij. Voor de winkel betekent dit dat hij half leeg is. De eerste weken van januari zijn wij dan ook druk geweest om de chocolade, bonbons, truffels, flikken, krakelingen etc. in de winkel te krijgen. Zodat Deventer weer een lekker gevulde chocoladewinkel heeft. Het lijkt daarom altijd of januari rustig is maar ook in deze maand zijn we gewoon heerlijk in de weer met chocolade. En over een week of 2 gaan wij alweer richting de pasen denken.

Maar eerst hebben we nog valentijn die op 14 februari voor de deur staat. Ook hiervoor zijn wij alweer bezig geweest. In de vorm van chocoladeharten die men met eigen tekst kan bestellen, dozen gevuld met valentijnchocolade, harten gevuld met chocoladehartjes, kleine eenpersoonsdoosjes gevuld met een rood chocoladehart en meer kleine valentijattenties. Kom gerust in de winkel kijken, wie weet welk leuk idee u opdoet.valentijn

En deze keer heb ik op 14 februari een valentijnworkshop staan met open inschrijving. Dus wie zich nog wil aanmelden..