De eindexamens zijn in volle gang en lopen naar het einde toe. En dan is het afwachten tot de dag in Juni waarop de uitslagen bekend gemaakt worden. Natuurlijk moet dat gevierd worden als de uitslag: geslaagd is!!!!! Jij wilt dan met een leuk en origineel kado komen. En misschien ook nog een kado wat lekker is. Mocht u alvast op jacht gaan naar iets origineels?? Ik heb het een en ander in de winkel liggen aan geslaagd wat uiteraard lekker is. En met de weersverwachtingen voor deze zomer hoeven we er niet bang voor te zijn dat het smelt. Wist U dat chocolade pas smelt bij een graad of 28/29? Maar we gaan er toch vanuit dat de geslaagde direct gaat genieten van zijn welverdiende chocoladekado. Na alle stress en wachten!!

geslaagd1Voor de mannen hebben we natuurlijk een stropdas met hele hazelnoot. Op je eindfeest moet je er natuurlijk tip/ top uitzien. De vlaggen van hoera geslaagd mogen zekers niet ontbreken maar deze zou ik niet buitenhangen maar lekker opeten. En er wordt ook vaak geld gegeven maar nog nooit smaakte een briefje van 50 zo lekker naar chocolade.