Na een mooie zonnige zomer is de herfst begonnen. Voor chocolade geeft dit weer legio mogelijkheden. Heerlijke gevulde eikels, paddestoelen,herfstbladeren. Ze liggen weer volop in de toonbank. Vooral de gesorteerde eikels rollen de winkel uit. Een sortering van 12 verschillende vullingen die deze week weer worden aangevuld met nieuwe smaken!! Ik kan natuurlijk een klein kiekje van de heerlijke herfst maken en hier tonen.herfstfoto1

Ook voor een lekker en leuk herfstkado kunt u bij ons terecht. Gevulde egels, denneappels, chocoladeherfstpaddestoelen. U vind ze allemaal in de etalage. Kom gezellig in de winkel kijken en de heerlijke geur van chocola snuiven.

En voor de echte vroege vogels heb ik al de eerste voorbeelden klaar liggen van sjokolaadeletters. U moet hier wel naar vragen. Ze liggen nog niet in de winkel.