Kinderworkshop

Het is bij ons ook mogelijk om voor kinderen een chocoladeworkshop te volgen. Leuk als verjaardagspartijtje en niet te vergeten lekker. Wie houdt er nu niet van chocolade.

Kinderworkshop 1

De minimale leeftijd is vanaf 9 a 10 jaar. Vanaf deze leeftijd vinden ze het leuk en kunnen ze zelf de spuitzak hanteren en de aanwijzingen volgen. De workshop duurt ongeveer anderhalf uur. Een workshop kan vanaf minimaal 6 kinderen tot maximaal 12 kinderen. De kosten bedragen € 15.95 per kind. Mocht u nog vragen hebben of een datum willen afspreken dan kunt u dit het makkelijkst in de winkel doen in de walstraat 34 (routebeschrijving).

kinderworkshop 2

De minimale leeftijd voor deze workshop is 13 jaar. In deze workshop versieren jullie zelf je bonbonvorm, maken de vulling en vullen de bonbonvorm hiermee en als laatste wordt deze afgesloten met chocolade. Dit doen jullie allemaal zelf. Ik blijf er natuurlijk bij om het een en ander voor te doen en uit te leggen. jullie zijn zo’n anderhalf uur bezig. Aan het einde mogen jullie natuurlijk je eigengemaakte bonbons meenemen om thuis te laten zien en proeven. De kosten voor deze workshop zijn € 21.95 per persoon. Minimaal 6 kinderen en maximaal 12.