Workshop

 

workshopfoto1Bij ons is het mogelijk om een workshop zelf chocolade maken  te volgen. WORKSHOP2 Tijdens deze 2uur (2enhalf) durende chocoladedroom  krijgt u een kleine indruk van de chocolaterie van Sjokolaa. In de workshop leert u bonbons maken en een chocoladeitem gebonden aan het seizoen of thema van die maand. U krijgt hiervoor alle benodigde materialen  tot u beschikking en de recepten van Sjokolaa. Deze recepten mag u aan het eind van de avond mee naar huis nemen. En natuurlijk al Uw eigengemaakte chocoladeprodukten. Thuis kunt U dan nog lekker na genieten van de chocoladeworkshop of U laat uw vrienden en familie meegenieten van uw eigengemaakte creaties.

Ook  voor vrijgezellenfeestjes hebben wij speciale vormen aanwezig.

Een chocoladeworkshop heeft een minimaal aantal van 5 personen en maximaal 14 personen. In overleg kunt u kiezen voor een middag of avond workshop.  Er is ook een mogelijkheid voor individuele opgave. Voor individuele opgave staat onderaan de pagina datums om uit te kiezen. Mocht u zelf voldoende deelnemers hebben dan kunt u bellen voor een datum of eventueel langs komen in de winkel aan de Walstraat. Tijdens deze afspraak kunnen dan alle details voor de workshop besproken worden. De kosten voor deze 2 uur durende chocolade droom zijn € 32.95.(workshop2)workshopfoto

WORKSHOP1 Ook is er een mogelijkheid om alleen bonbons te maken. Deze workshop(workshop1) duurt ongeveer 1 a 11/2 uur. De kosten hiervan zijn € 20.95 per persoon.

 

Bij grote belangstelling voor bepaalde data kan uw groep aangevuld worden met mede cursisten.

De  datums voor 2018:

De workshops voor aankomende periode komen te vervallen. Nieuwe datums worden rond 20 mei weer op de pagina geplaatst.

 

 

Valentijnworkshop:

Hier maakt u natuurlijk hartjes bonbons! Met of zonder de initialen van uw valentijn. Verder maakt u een bonbonniere van chocolade of eigen gespoten hart van chocolade of een valentijntje van marsepein en chocolade. Tijdens de workshop kunt u zelf beslissen wat u wilt maken. Natuurlijk staan er voorbeelden om u op weg te helpen. € 29.95 pp

In november 2018 geef ik  een workshop chocoladeletters maken voor kinderen vanaf 10 jaar en ’s avonds vanaf 19.00 uur voor volwassenen. U dient zich van te voren op te geven voor de workshop. Tijdens deze workshop maakt u 2 chocoladeletters, 1 gietletter via de vorm en 1 chocoladeletter die jullie zelf spuiten. Deze gespoten letter heeft versiering nodig die jullie zelf maken van marsepein. Deze staat voor jullie klaar met voorbeelden wat mogelijk is. Tijdens de workshop ligt er genoeg te snaaien en staat er wat te drinken voor jullie. Aan het einde nemen jullie de letters mee naar huis.  Met of zonder inpakpapier!

De kosten zijn € 19.95pp.